Lachgastaxi

De Lachgastaxi

Bestel hier

Bestellen is mogelijk in Eindhoven, Veldhoven, Best, Waalre, Aalst, Nuenen, Son & Breugel, Geldrop, Valkenswaard. Een lachgastaxi is een koerier die slagroompatronen van plek A naar plek B brengt. Patronen kopen bij de lachgastaxi is 7 dagen per week van 20:00 tot 06:00 mogelijk, KLIK HIER voor meer informatie over een patronentaxi voor Eindhoven en omgeving.  Een slagroompatronen koerier(taxi) kan erg handig zijn. Vaak wordt er gebruik gemaakt van deze super service om een afterparty succesvol af te sluiten en natuurlijk om niet te vergeten ook voor de slagroomtaarten of heerlijke toetjes. Lachgas in combinatie met ca. 300 andere producten, kies je eigen producten. Bijvoorbeeld klopklop slagroom of een slagroomspuit.
Het is ook mogelijk om heerlijke dranken zoals bier of frisdranken, etenswaren en rookwaren te bestellen, al deze producten worden gratis thuisbezorgd in de genoemde bezorggebieden mits je aan het minimale bezorgbedrag zit.

Lachastaxi
Lachgastaxi Say n2o to drugs.

@Voeljealwat

Nogmaals, gemiddeld binnen 30 minuten worden je gewenste producten bezorgd. Bel: 040 – 2 876 543 en vergeet niet te zeggen dat je via deze website komt.